Fierbi ouale, le lasi in apa rece, le cureti de coaja si le tai in jumatate pe orizontala. Scoti galbenusurile si le mixezi cu telemeaua de oi, nu folosit telemea de oi si bine facut, deoarece gandit ca somonul tot e afumat, de ce sa folosesc o branza sarata. Asa ca folosit branza dulce de vaca si pus decat 4 galbenusuri din 6 era deja prea galbena pasta. Adaugi ceapa tocata marunt si amesteci bine. Ceapa a fost prea putina -2-3 codite, asa ca am mai pus inca 3, deci 6 codite de ceapa verde.
Separat, mixezi somonul taiat marunt cu untul moale, zeama de lamaie si condimentezi cu piper macinat folosesc piper alb dat la blender si s-a facut pate, nu alta, somonul meu.
Cu ajutorul unui pos, umpli albusurile fierte cu crema de somon, apoi cu cea de branza, asezi ouale pe un platou tapetat cu frunze de salata avut, asa ca folosit frunze de ridichi si decorezi cu felii de ridichi si cu patrunjel verde.Excelente au fost si au placut si ajutorului de bucatar.
Comentarii:
Am facut reteta . Este excelenta.