Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul. Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, somon afumat, maioneza, mustar, capere si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salat pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu icre, fasiute de somon afumat si marar proaspat.
Alte retete de oua umplute: Oua umplute - reteta de baza Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi
Gustul somonului este delicios si chiar daca nu am incercat o niciodata,aceasta reteta cred ca e ceva particular.promit ca o voi incerca deoarece deja imi face pofta!
Comentarii:
Gustul somonului este delicios si chiar daca nu am incercat o niciodata,aceasta reteta cred ca e ceva particular.promit ca o voi incerca deoarece deja imi face pofta!