Oua umplute cu somon afumat

Oua umplute cu somon afumat
Antreuri
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
    Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, somon afumat, maioneza, mustar, capere si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
  • Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salat pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu icre, fasiute de somon afumat si marar proaspat.
  • Alte retete de oua umplute:
    Oua umplute - reteta de baza
    Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Gustul somonului este delicios si chiar daca nu am incercat o niciodata,aceasta reteta cred ca e ceva particular.promit ca o voi incerca deoarece deja imi face pofta!

abuz