Oua umplute cu pateu si smantana
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se pun ouale la fiert cu un praf de sare in caz ca se crapa ouale la fiert albusul nu iese din coaja se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
- Galbenusurile le punem intr-un castronas si le pasam cu o furculita, apoi le frecam bine cu pateul, 1 lingura de mustar si 2 linguri smantana.
- Cu pasta obtinuta umplem ouale si le asezam in vas, turnam peste ele sosul facut din: smantana ,maioneza, 2 linguri de mustar, ceapa rasa, sare, piper, zeama de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Ana
In loc de ceapa merg castraveciori taiati marunt , la sos se mai adauga si putin vin alb.Eu adaug la umplutura si niste sunca presata maruntita. Pofta buna!
anonymous
Toate bune, dar cum faci pateul de pasare? Sau te pomenesti ca-l cumperi de-a gata din supermarket impreuna cu E-urile de rigoare?
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Voi incerca
anonymous
Foarte buna si gustoasa
anonymous
Beton
anonymous
Suna foarte bine...voi incerca
anonymous
SUPER
Punctează această reţetă