Oua umplute cu pateu si smantana

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se pun ouale la fiert cu un praf de sare in caz ca se crapa ouale la fiert albusul nu iese din coaja se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
  • Galbenusurile le punem intr-un castronas si le pasam cu o furculita, apoi le frecam bine cu pateul, 1 lingura de mustar si 2 linguri smantana.
  • Cu pasta obtinuta umplem ouale si le asezam in vas, turnam peste ele sosul facut din: smantana ,maioneza, 2 linguri de mustar, ceapa rasa, sare, piper, zeama de lamaie.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ana

In loc de ceapa merg castraveciori taiati marunt , la sos se mai adauga si putin vin alb.Eu adaug la umplutura si niste sunca presata maruntita. Pofta buna!

abuz

anonymous

Toate bune, dar cum faci pateul de pasare? Sau te pomenesti ca-l cumperi de-a gata din supermarket impreuna cu E-urile de rigoare?

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Voi incerca

abuz

anonymous

Foarte buna si gustoasa

abuz

anonymous

Beton

abuz

anonymous

Suna foarte bine...voi incerca

abuz

anonymous

SUPER

abuz