Se pun ouale la fiert cu un praf de sare in caz ca se crapa ouale la fiert albusul nu iese din coaja se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
Galbenusurile le punem intr-un castronas si le pasam cu o furculita, apoi le frecam bine cu pateul, 1 lingura de mustar si 2 linguri smantana.
Cu pasta obtinuta umplem ouale si le asezam in vas, turnam peste ele sosul facut din: smantana ,maioneza, 2 linguri de mustar, ceapa rasa, sare, piper, zeama de lamaie.
In loc de ceapa merg castraveciori taiati marunt , la sos se mai adauga si putin vin alb.Eu adaug la umplutura si niste sunca presata maruntita. Pofta buna!
Comentarii:
In loc de ceapa merg castraveciori taiati marunt , la sos se mai adauga si putin vin alb.Eu adaug la umplutura si niste sunca presata maruntita. Pofta buna!
Toate bune, dar cum faci pateul de pasare? Sau te pomenesti ca-l cumperi de-a gata din supermarket impreuna cu E-urile de rigoare?
Excelenta reteta
Voi incerca
Foarte buna si gustoasa
Beton
Suna foarte bine...voi incerca
SUPER