Petitchef

Oua umplute cu pateu si smantana

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun ouale la fiert cu un praf de sare in caz ca se crapa ouale la fiert albusul nu iese din coaja se curata de coaja si se taie in doua pe lungime.
  • Galbenusurile le punem intr-un castronas si le pasam cu o furculita, apoi le frecam bine cu pateul, 1 lingura de mustar si 2 linguri smantana.
  • Cu pasta obtinuta umplem ouale si le asezam in vas, turnam peste ele sosul facut din: smantana ,maioneza, 2 linguri de mustar, ceapa rasa, sare, piper, zeama de lamaie.


Poze

Oua umplute cu pateu si smantana
Oua umplute cu pateu si smantana - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Ana, 31/12/2017

In loc de ceapa merg castraveciori taiati marunt , la sos se mai adauga si putin vin alb.Eu adaug la umplutura si niste sunca presata maruntita. Pofta buna!

(0) (0) Abuz
16/02/2016

Toate bune, dar cum faci pateul de pasare? Sau te pomenesti ca-l cumperi de-a gata din supermarket impreuna cu E-urile de rigoare?

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
10/02/2013

Voi incerca

(0) (0) Abuz
10/01/2013

Foarte buna si gustoasa

(0) (0) Abuz
30/12/2012

Beton

(0) (0) Abuz
10/12/2012

Suna foarte bine...voi incerca

(0) (0) Abuz
15/06/2012

SUPER

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează