Oua umplute cu pateu

Oua umplute cu pateu
Altele
1 porții
Ușor
1 oră

Ingrediente

1

Ingrediente necesare:

Pentru ornat eu am folosit:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
marcudoina2004, 05/11/2021

Eu fac de sarbatori oua umolute,Deci 12oua sau cate doriti; fierb tare .tai de a lungul oul fiert tare ,scot galbenusurile si ,le zdrobesc cu furculita,pun o lingura de mustar,putni piper pisat ,pateu ficat porc Bucegi e mai fin,marar proaspat tocat fin nu exagerat,sare ,maioneza.Pun jumatatile de ou in vas de servit .Prepar un sos din maioneza,smantana normala CEVA MAI multisoara sa acopere ouale si sa nu fie prea rece, apoi mustar, Se amesteca sosul apoi,marar presarat deasipra sosului turnat peste oua .E un gust divin,combinatia este uluioare..

(0) (0) abuz
stanciulescu lucia, 05/11/2021

Eu fac sos pt aceste oua , maioneza și iaurt gras sare, piper, castraveți acri tăiați mărunt , ceapa tocata mărunt și mărar . Pun in vas acest sos și deasupra oualele .

(0) (0) abuz
13/01/2015

Foarte buna! Multumesc mult.

(0) (0) abuz
03/04/2014

Simplu si gustos

(0) (0) abuz
02/03/2014

Nu chiar bun

(0) (0) abuz
31/12/2013

Execlente super gustoase

(0) (0) abuz
31/12/2013

Delicios

(0) (0) abuz
24/12/2013

Ok

(0) (0) abuz
11/12/2013

Hhmmm

(0) (0) abuz
29/10/2013

FOARTE BUNA!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+