Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua. Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat. Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale. Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.
Comentarii (152):
Excelente, foarte delicioase!
Foarte bun
Voi gati si eu
SINT FOARTE BUNE
Sunt super, incercati si nu veti regreta...
Fain
Super gustoasa si buna
Excelente
Super
Tov meod todaraba