Oua umplute

Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.
Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.
Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale. Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
Ginn3lL
Excelente, foarte delicioase!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Voi gati si eu
am gătit această rețetă

victoria_m2015
SINT FOARTE BUNE
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt super, incercati si nu veti regreta...
am gătit această rețetă
anonymous
Fain
am gătit această rețetă
anonymous
Super gustoasa si buna
am gătit această rețetă
anonymous
Excelente
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Tov meod todaraba
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă