Oua umplute

Oua umplute
Antreuri
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile. Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat. Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.
    Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati). Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.
    Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale. Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.

Punctează această reţetă

KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 16

Ginn3lL

Excelente, foarte delicioase!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Voi gati si eu

am gătit această rețetă
abuz
victoria_m2015

victoria_m2015

SINT FOARTE BUNE

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt super, incercati si nu veti regreta...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fain

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super gustoasa si buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelente

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tov meod todaraba

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 16