Oua umplute

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire15 min
  • Taiem ouale in 2, scoatem galbenusurile si adaugam la pateul de ficat, amestecam cu o furculita, adaugam untul si condimentele... amestecam bine pana ce devine ca o pasta...punem pe un platou sosul de maioneza cu smantana si asezam ouale dupa cum ne trece prin cap si ornam dupa preferinta...

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Foarte gustoase.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yamii!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fb bun bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cum prepari pateul de ficat?

abuz

anonymous

As sugera o alta reteta, evident cea pe care o fac eu si tot evident ca este muult mai gustoasa .
umplutura sa o faceti din sunca sau salam taranesc cu sunculitza putin afumat, castraveciori acri taiati marunt, galbenusul de la jumatate din ouale fierte. din galbenusele ramase(nu toate) se face o maioneza grosutza in care punem un pic de mustar iute. Se adauga si in umplutura putin maioneza ca sa o lege.
Se umplu ouale cu pasta rezultata. va asigur ca este absolut grozava

abuz

anonymous

F.bune

abuz

anonymous

P

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Mmm...!!!super bune ,incercatile ....

abuz
  • pagina 1 / 4