Taiem ouale in 2, scoatem galbenusurile si adaugam la pateul de ficat, amestecam cu o furculita, adaugam untul si condimentele... amestecam bine pana ce devine ca o pasta...punem pe un platou sosul de maioneza cu smantana si asezam ouale dupa cum ne trece prin cap si ornam dupa preferinta...
As sugera o alta reteta, evident cea pe care o fac eu si tot evident ca este muult mai gustoasa . umplutura sa o faceti din sunca sau salam taranesc cu sunculitza putin afumat, castraveciori acri taiati marunt, galbenusul de la jumatate din ouale fierte. din galbenusele ramase(nu toate) se face o maioneza grosutza in care punem un pic de mustar iute. Se adauga si in umplutura putin maioneza ca sa o lege. Se umplu ouale cu pasta rezultata. va asigur ca este absolut grozava
Comentarii (31):
Foarte gustoase.
Yamii!!!!
Foarte bun
Fb bun bv
Cum prepari pateul de ficat?
As sugera o alta reteta, evident cea pe care o fac eu si tot evident ca este muult mai gustoasa .
umplutura sa o faceti din sunca sau salam taranesc cu sunculitza putin afumat, castraveciori acri taiati marunt, galbenusul de la jumatate din ouale fierte. din galbenusele ramase(nu toate) se face o maioneza grosutza in care punem un pic de mustar iute. Se adauga si in umplutura putin maioneza ca sa o lege.
Se umplu ouale cu pasta rezultata. va asigur ca este absolut grozava
F.bune
P
Foarte buna
Mmm...!!!super bune ,incercatile ....