Oua umplute
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Taiem ouale in 2, scoatem galbenusurile si adaugam la pateul de ficat, amestecam cu o furculita, adaugam untul si condimentele... amestecam bine pana ce devine ca o pasta...punem pe un platou sosul de maioneza cu smantana si asezam ouale dupa cum ne trece prin cap si ornam dupa preferinta...
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
03/10/2014
As sugera o alta reteta, evident cea pe care o fac eu si tot evident ca este muult mai gustoasa .
umplutura sa o faceti din sunca sau salam taranesc cu sunculitza putin afumat, castraveciori acri taiati marunt, galbenusul de la jumatate din ouale fierte. din galbenusele ramase(nu toate) se face o maioneza grosutza in care punem un pic de mustar iute. Se adauga si in umplutura putin maioneza ca sa o lege.
Se umplu ouale cu pasta rezultata. va asigur ca este absolut grozava