Petitchef

Oua umplute iepurasi

Aperitiv
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor.Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert ,altfel exista riscul sa se crape coaja.Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile.
  • Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul,maioneza si mustarul.Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie.
  • Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust.Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece.
  • In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile.Urechile le-am facut dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume.Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar.Tot din marar am facut si ceva iarba pentru decor si gata iepurasii.


Poze

Oua umplute iepurasi
Oua umplute iepurasi - poza 2
Oua umplute iepurasi - poza 3
Oua umplute iepurasi - poza 4
Oua umplute iepurasi - poza 5
Oua umplute iepurasi - poza 6
Oua umplute iepurasi - poza 7
Oua umplute iepurasi - poza 8
Oua umplute iepurasi - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

25/03/2016

Extraordinar de simplu si gustoase iar ca ornament pt copilasii mei este excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

Deosebit si simplu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2013

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
24/01/2014

Arata super

(0) (0) Abuz
30/06/2013

Arata excelent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este si usor de facut. mariana

(0) (0) Abuz
27/03/2013

Arata binisor!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
04/11/2012

Nice :)

(0) (0) Abuz
21/10/2012

E super simpla si buna

(0) (0) Abuz
29/08/2012

Apetisantaaaaaaaaaa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ouă în stil turcesc - çilbir
Ouă în stil turcesc - çilbir
2 porții
13 min
Foarte ușor
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează