Oua umplute iepurasi
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Preparare
Preparare30 min
Gătire10 min
- Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor.Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert ,altfel exista riscul sa se crape coaja.Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile.
- Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul,maioneza si mustarul.Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie.
- Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust.Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece.
- In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile.Urechile le-am facut dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume.Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar.Tot din marar am facut si ceva iarba pentru decor si gata iepurasii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
25/03/2016
Extraordinar de simplu si gustoase iar ca ornament pt copilasii mei este excelent
am gătit această rețetă