Oua umplute iepurasi

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata mai usor.Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert ,altfel exista riscul sa se crape coaja.Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija galbenusurile.
  • Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul,maioneza si mustarul.Pateul trebuie sa fie la temperatura camerei ca sa se incorporeze bine in compozitie.
  • Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se adauga sare si piper dupa gust.Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau putin la rece.
  • In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile.Urechile le-am facut dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume.Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar.Tot din marar am facut si ceva iarba pentru decor si gata iepurasii.

Punctează această reţetă

vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Extraordinar de simplu si gustoase iar ca ornament pt copilasii mei este excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Deosebit si simplu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

Arata excelent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este si usor de facut. mariana

abuz

anonymous

Arata binisor!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Nice :)

abuz

anonymous

E super simpla si buna

abuz

anonymous

Apetisantaaaaaaaaaa!

abuz