Ingrediente: 3 galbenusuri o lingura mare de mustar dulce sau iute, de care preferati, un picut de sare de lamaie, cat poti lua cu 3 degete 0,5 l ulei.
Daca si dvs. sunteti un impatimit consumator de maioneza, inseamna ca stiti care este secretul unei retete reusite. Pentru ceilalti, dezvaluim pas cu pas instructiunile unei maioneze perfecte.
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: oua, pate din ficat de pasare sau porc, maioneza, mustar, sare, piper salata verde pentru decor ardei galbeni, rosii si verzi (asa am ornat eu...
Ingrediente: 3 vinete coapte si decojite 0 cana de maioneza(un galbenus de ou, 1 lingurita mustar si ulei) 1 ceapa taiata fin sare 1 lingura zeama de lamaie...
Ingrediente: O varza micuta 1 ceapa verde 1/4 cana de alune prajite un varf de cutit de piper sare dupa gust ( tineti cont ca si alunele sunt sarate) 2...
Ingrediente: doua conserve cu ton maruntit maioneza doua linguri cu gris fierte in 200 ml apa o ceapa 2-3 castraveti acri piper delikat sau sare patrunjel verde
Ingrediente: 1 borcan de midii(200gr) in suc propriu sau ulei 1ou 100gr ulei pt maioneza 1 varf de cutit de sare 1/2 lamaie sau suc de lamaie dupa gust 5-6...