Usor puse in tigaie cu puutin ulei si vegeta/sau sare( se lasa la racit )se taie ouale mare/mic care cum , marunt /nemarunt.se amesteca toate ingredientele. Se poate adauga ceva marar sau patrunjel verde sau ce doreste fiecare.
Daca se vrea mai mult gust de maioneza, se pune mai multa, daca se doreste mai mult gust smintina , se mareste portia de smintina.
Se aseaza in cupe si se orneaza sau se pune pe tartine, sandwisuri, crackers . prestat in cosulete de foietaj.ciupercile pus la prajit.
Dupa care am adaugat peste oua razalite,mustar,maioneza,smintina,sare,piper.
Cred ca reteta asta a fost tradusa cu google translation sau alt program mai prost ca nu se intelege nimic inca de la prima fraza si pana la ultima! Autorul a recitit ce a scris inainte de a publica?!
Daca asta este bucataria paradis, ori eu sunt "popa penticostal" sau si mai bine prefer "bucataria diavolului". Sunt destul de sigur ca este mult mai buna. Saraca familie a autoarei. Mancarea din armata este un adevarat paradis comparativ cu aceasta. Rusine sa iti fie !
Comentarii (41):
O delicatesa si arata excellent
Ingenios f.gustos-practic si rapid
Super!
Dezastroasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca reteta asta a fost tradusa cu google translation sau alt program mai prost ca nu se intelege nimic inca de la prima fraza si pana la ultima! Autorul a recitit ce a scris inainte de a publica?!
Daca asta este bucataria paradis, ori eu sunt "popa penticostal" sau si mai bine prefer "bucataria diavolului". Sunt destul de sigur ca este mult mai buna. Saraca familie a autoarei. Mancarea din armata este un adevarat paradis comparativ cu aceasta. Rusine sa iti fie !
Vad ca la urma ai adaugat si peste, dar nu spui cat si ce soi!
DACA REUSESTE CINEVA SA GATEASCA DUPA ACEASTA RETETA BRAMBURITA, JOS PALARIA
Nu am inteles nimic.Ce se amesteca ...cum ai iesit rulourile din ntava?
Daca se mai baga in cuptor nu pui maioneza