Se fierb ouale tari.Migdalele si susanul se maruntesc prin robot.
Se adauga branza, patrunjelul si mararul si se amesteca foarte bine pana capata consistenta unei paste. Se condimenteaza dupa preferinte.
Dupa ce s-au racit ouale se curata de coaja, se taie in jumatate pe lungimesi se scot galbenusurile. Galbenusurile fierte si date prin sita se freaca cu 3 galbenusuri crude, ulei si o lingura de mustar, rezulta maioneza.
Se pun ouale pe platou, se umplu cu crema de branza, se pune un strat de maioneza si se orneaza cu frunze de patrunjel si masline.
"Irinaririna". Ce frumos te alinti !!! ESTI VARZA !!! Tu mananci, ca fel principal, 6 oua umplute si cu maioneza din 7,5 oua ????????????? Probabil ai 180 kg, sau mai mult. Ce aberatie ai putut posta !!!!!!!!!!!!!!!
Comentarii:
"Irinaririna". Ce frumos te alinti !!!
ESTI VARZA !!!
Tu mananci, ca fel principal, 6 oua umplute si cu maioneza din 7,5 oua ?????????????
Probabil ai 180 kg, sau mai mult.
Ce aberatie ai putut posta !!!!!!!!!!!!!!!
Maioneza din 15 galbenusuri??? Nu e cam mult ??
Super bune retetele...felicitari