Oua umplute cu branza gorgonzola si verdeturi

Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi
Antreuri
Foarte ușor
25 min

Se servesc atat la ocazii speciale, cat si la mesele in familie, mai ales in week-end.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Peel și Peel ouă în jumătate lungime. Cu o lingura și scoateți galben.
  • Se amestecă într-un castron cu galbenusurile piper alb, branza Gorgonzola, smantana, muștar și pătrunjel.Amestecul nu este de a fi prea omogen și să includă mai multe piese separate de brânză.
  • Folosind o lingurita jumatati de ou umplute cu un bol de paste. Este frunze de salata pe farfurii.
  • Serviti fiecare cu trei jumatati de ou, de a depăși pătrunjel și un pic de brânză Gorgonzola cuburi.
  • O consistență că îl face ideal pentru umplerea de ouă. Gustul este usor telemea este sarata.

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: