Oua umplute cu branza gorgonzola si verdeturi

Se servesc atat la ocazii speciale, cat si la mesele in familie, mai ales in week-end.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Peel și Peel ouă în jumătate lungime. Cu o lingura și scoateți galben.
- Se amestecă într-un castron cu galbenusurile piper alb, branza Gorgonzola, smantana, muștar și pătrunjel.Amestecul nu este de a fi prea omogen și să includă mai multe piese separate de brânză.
- Folosind o lingurita jumatati de ou umplute cu un bol de paste. Este frunze de salata pe farfurii.
- Serviti fiecare cu trei jumatati de ou, de a depăși pătrunjel și un pic de brânză Gorgonzola cuburi.
- O consistență că îl face ideal pentru umplerea de ouă. Gustul este usor telemea este sarata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă