Oua umplute

Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Ardei galben taiat in diverse forme, un baton de surimi taiat fasii, maioneza pentru decor.
- Fierbeti ouale tari. Luati de pe foc, treceti-le prin jet de apa rece.
- Taiati in doua, pe lung, scoateti galbenusurile. Puneti in mixer pastrama, galbenusurile, smantana, branza, mustarul, patrunjelul. Sare si piper dupa gust.
Umpleti albusurile cu amestecul. - Asezati ouale pe un pat de foi de salata, decorati cu rosii, ardei, maioneza, surimi ca in foto sau dupa cum va dicteaza constiinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cu mici ajustari ies f.bune
anonymous
Bataie de joc! De ce postati asemenea mizerii?
anonymous
KK
anonymous
La pamant!e vai de capul ei reteta!!!

Nicolae
....
anonymous
Excelenta
anonymous
Very good , but...INGRASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonymous
Repede si f bun :) sã aveti poftã
anonymous
Sint excelente ,eu faceam umplutura cu ficatei de pui sau gisca prajiti si faceam un pate la care adaugam un pic de unt sau maioneza ,dar aceasta reteta este fara mlte calorii;O VOI Fce multumesc!
anonymous
Este ok, am sa incerc candva...