Oua umplute

Oua umplute
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Ardei galben taiat in diverse forme, un baton de surimi taiat fasii, maioneza pentru decor.
  • Fierbeti ouale tari. Luati de pe foc, treceti-le prin jet de apa rece.
  • Taiati in doua, pe lung, scoateti galbenusurile. Puneti in mixer pastrama, galbenusurile, smantana, branza, mustarul, patrunjelul. Sare si piper dupa gust.
    Umpleti albusurile cu amestecul.
  • Asezati ouale pe un pat de foi de salata, decorati cu rosii, ardei, maioneza, surimi ca in foto sau dupa cum va dicteaza constiinta.
Stephanie-sStephanie-s

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cu mici ajustari ies f.bune

abuz

anonymous

Bataie de joc! De ce postati asemenea mizerii?

abuz

anonymous

KK

abuz

anonymous

La pamant!e vai de capul ei reteta!!!

abuz
Nicolae

Nicolae

....

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

Very good , but...INGRASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Repede si f bun :) sã aveti poftã

abuz

anonymous

Sint excelente ,eu faceam umplutura cu ficatei de pui sau gisca prajiti si faceam un pate la care adaugam un pic de unt sau maioneza ,dar aceasta reteta este fara mlte calorii;O VOI Fce multumesc!

abuz

anonymous

Este ok, am sa incerc candva...

abuz
  • pagina 1 / 2