Ardei galben taiat in diverse forme, un baton de surimi taiat fasii, maioneza pentru decor.
Fierbeti ouale tari. Luati de pe foc, treceti-le prin jet de apa rece.
Taiati in doua, pe lung, scoateti galbenusurile. Puneti in mixer pastrama, galbenusurile, smantana, branza, mustarul, patrunjelul. Sare si piper dupa gust. Umpleti albusurile cu amestecul.
Asezati ouale pe un pat de foi de salata, decorati cu rosii, ardei, maioneza, surimi ca in foto sau dupa cum va dicteaza constiinta.
Sint excelente ,eu faceam umplutura cu ficatei de pui sau gisca prajiti si faceam un pate la care adaugam un pic de unt sau maioneza ,dar aceasta reteta este fara mlte calorii;O VOI Fce multumesc!
Comentarii (17):
Cu mici ajustari ies f.bune
Bataie de joc! De ce postati asemenea mizerii?
KK
La pamant!e vai de capul ei reteta!!!
....
Excelenta
Very good , but...INGRASA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Repede si f bun :) sã aveti poftã
Sint excelente ,eu faceam umplutura cu ficatei de pui sau gisca prajiti si faceam un pate la care adaugam un pic de unt sau maioneza ,dar aceasta reteta este fara mlte calorii;O VOI Fce multumesc!
Este ok, am sa incerc candva...