Petitchef

Oua umplute, cu sos

Antreuri
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se pun ouale la fiert in apa cu sare si putin otet sa nu se sparga. Se fierb 5-10 minute.Apoi se goleste apa fierbinte, de pe ele si se tin 5 minute in apa rece ca sa se poata coji usor.
  • Dupa ce se curata, se taie ouale in doua punind separat galbenusurile de albusuri.
  • Se prepara maioneza din doua galbenusurio jumatate de lingurita mustarsi uleiul adaugat putin cite putin.
  • Galbenusurile fierte se zdrobesc cu furculita, se adauga o lingura maioneza, patrunjel verde tocat si se condimenteaza.
  • Se amesteca bine de tot pasta si se umple cu ea ouale pe care le asezam pe un platou ornat cu frunze de salata. Pasta ce ramane o amestecam incet ca la maioneza cu iaurtul si smantana ce au fost combinate inainte.
  • Se rade putina ceapa si se condimenteaza, adaugand si putin mustar si zeama de lamaie daca este nevoie.Sosul obtinul il rasturnam peste ouale umplute dupa care ornam platoul.


Întrebări:




Comentarii:

22/10/2017

Ouale se umplu, nu "se umple", ca e mai multe!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează