Oua umplute, cu sos

Oua umplute, cu sos
Antreuri
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se pun ouale la fiert in apa cu sare si putin otet sa nu se sparga. Se fierb 5-10 minute.Apoi se goleste apa fierbinte, de pe ele si se tin 5 minute in apa rece ca sa se poata coji usor.
  • Dupa ce se curata, se taie ouale in doua punind separat galbenusurile de albusuri.
  • Se prepara maioneza din doua galbenusurio jumatate de lingurita mustarsi uleiul adaugat putin cite putin.
  • Galbenusurile fierte se zdrobesc cu furculita, se adauga o lingura maioneza, patrunjel verde tocat si se condimenteaza.
  • Se amesteca bine de tot pasta si se umple cu ea ouale pe care le asezam pe un platou ornat cu frunze de salata. Pasta ce ramane o amestecam incet ca la maioneza cu iaurtul si smantana ce au fost combinate inainte.
  • Se rade putina ceapa si se condimenteaza, adaugand si putin mustar si zeama de lamaie daca este nevoie.Sosul obtinul il rasturnam peste ouale umplute dupa care ornam platoul.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

22/10/2017

Ouale se umplu, nu "se umple", ca e mai multe!

(0) (0) abuz