Oua umplute
Ingrediente
6
Preparare
Preparare45 min
Gătire30 min
- Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici .
Din oul crud, un galbenus de ou fiert, mustar si ulei se face maioneza; cand este gata se adauga sare, piper si smantana; doua linguri cu sos se pun la compozitia de galbenusuri fierte.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua si se pun unele langa altele pe un platou; peste ele se toarna sosul .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Multumesc, este reteta perfecta pentru mine!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun!
am gătit această rețetă
anonymous
Ce sos? reteta incompleta?
anonymous
Foarte buna multumesc
anonymous
Lipseste designul
anonymous
Mamaaaaaaaaaaaaa ce multa maioneza daca stati bine cu sanatatea .................exagerat
anonymous
Prea multa maioneza...foartea greu de digerat
anonymous
F,f,f,bun .
anonymous
FOARTE DELICIOASA.
anonymous
Simplu de facut si un rezultat excelent de bun
Punctează această reţetă