Oua umplute

Antreuri
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici .
    Din oul crud, un galbenus de ou fiert, mustar si ulei se face maioneza; cand este gata se adauga sare, piper si smantana; doua linguri cu sos se pun la compozitia de galbenusuri fierte.
    Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua si se pun unele langa altele pe un platou; peste ele se toarna sosul .

Punctează această reţetă

AAdriana65

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

anonymous

Multumesc, este reteta perfecta pentru mine!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce sos? reteta incompleta?

abuz

anonymous

Foarte buna multumesc

abuz

anonymous

Lipseste designul

abuz

anonymous

Mamaaaaaaaaaaaaa ce multa maioneza daca stati bine cu sanatatea .................exagerat

abuz

anonymous

Prea multa maioneza...foartea greu de digerat

abuz

anonymous

F,f,f,bun .

abuz

anonymous

FOARTE DELICIOASA.

abuz

anonymous

Simplu de facut si un rezultat excelent de bun

abuz
  • pagina 1 / 5