Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici . Din oul crud, un galbenus de ou fiert, mustar si ulei se face maioneza; cand este gata se adauga sare, piper si smantana; doua linguri cu sos se pun la compozitia de galbenusuri fierte. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua si se pun unele langa altele pe un platou; peste ele se toarna sosul .
Comentarii (42):
Multumesc, este reteta perfecta pentru mine!!!
Foarte bun!
Ce sos? reteta incompleta?
Foarte buna multumesc
Lipseste designul
Mamaaaaaaaaaaaaa ce multa maioneza daca stati bine cu sanatatea .................exagerat
Prea multa maioneza...foartea greu de digerat
F,f,f,bun .
FOARTE DELICIOASA.
Simplu de facut si un rezultat excelent de bun