Petitchef

OUA UMPLUTE

Antreuri
6 porții
45 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici .
    Din oul crud, un galbenus de ou fiert, mustar si ulei se face maioneza; cand este gata se adauga sare, piper si smantana; doua linguri cu sos se pun la compozitia de galbenusuri fierte.
    Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua si se pun unele langa altele pe un platou; peste ele se toarna sosul .


Poze

OUA UMPLUTE
OUA UMPLUTE - poza 2
OUA UMPLUTE - poza 3

Întrebări:




Comentarii (42):

07/11/2016

Multumesc, este reteta perfecta pentru mine!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/03/2014

Foarte bun!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/11/2014

Ce sos? reteta incompleta?

(0) (0) Abuz
19/04/2014

Foarte buna multumesc

(0) (0) Abuz
13/01/2014

Lipseste designul

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Mamaaaaaaaaaaaaa ce multa maioneza daca stati bine cu sanatatea .................exagerat

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Prea multa maioneza...foartea greu de digerat

(0) (0) Abuz
18/12/2013

F,f,f,bun .

(0) (0) Abuz
14/12/2013

FOARTE DELICIOASA.

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Simplu de facut si un rezultat excelent de bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 5

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua surpriza de paste
Oua surpriza de paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează