Oua umplute cu ton
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Oua cu ton
-
Oua mimosa
-
Oua mimoza, 4 variante
-
Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Ouale se fierb tare , se decojesc si se tau in doua pe verticala. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
- Se adauga tonul scurs, zeama de lamaie, maioneza , ceapa tocata marunt si patrunjelul si se amesteca bine.Cu o lingurita se ia din aceasta compozitie si se umplu albusurile.
- Se aseaza pe un platou uns cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
09/04/2015
ESTE FOARTE GUSTOASA SI DE REMARCAT CA NU ISI SCHIMBA CULOAREA.INCERCATI CA NU O SA VA PARA RAU
am gătit această rețetă
A
anca.schiller,
13/12/2018
Cam multa maioneza ,dupa gustul meu. Eu le vad asezate pe un platou cu frunze de salata verde.