Oua umplute cu ton
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Ouale se fierb tare , se decojesc si se tau in doua pe verticala. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
- Se adauga tonul scurs, zeama de lamaie, maioneza , ceapa tocata marunt si patrunjelul si se amesteca bine.Cu o lingurita se ia din aceasta compozitie si se umplu albusurile.
- Se aseaza pe un platou uns cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
ESTE FOARTE GUSTOASA SI DE REMARCAT CA NU ISI SCHIMBA CULOAREA.INCERCATI CA NU O SA VA PARA RAU
am gătit această rețetă
A
anca.schiller
Cam multa maioneza ,dupa gustul meu. Eu le vad asezate pe un platou cu frunze de salata verde.
anonymous
Ouale "se tau", ce bazaconie o mai fi si asta?
anonymous
Sunt foarte bune
anonymous
Sint foarte bune cele cu ton
anonymous
Prea multa maioneza!!!!
anonymous
Buna
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă