Oua umplute cu ton

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Ouale se fierb tare , se decojesc si se tau in doua pe verticala. Se scot galbenusurile si se pun intr-un bol.
  • Se adauga tonul scurs, zeama de lamaie, maioneza , ceapa tocata marunt si patrunjelul si se amesteca bine.Cu o lingurita se ia din aceasta compozitie si se umplu albusurile.
  • Se aseaza pe un platou uns cu maioneza si se orneaza dupa imaginatie.

Punctează această reţetă

MMimita-k

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

ESTE FOARTE GUSTOASA SI DE REMARCAT CA NU ISI SCHIMBA CULOAREA.INCERCATI CA NU O SA VA PARA RAU

am gătit această rețetă
abuz

anca.schiller

Cam multa maioneza ,dupa gustul meu. Eu le vad asezate pe un platou cu frunze de salata verde.

abuz

anonymous

Ouale "se tau", ce bazaconie o mai fi si asta?

abuz

anonymous

Sunt foarte bune

abuz

anonymous

Sint foarte bune cele cu ton

abuz

anonymous

Prea multa maioneza!!!!

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Excelent

abuz