Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, castraveciori, usturoi, branza proaspata si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salata pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu masline si marar.
Alte retete de oua umplute:Oua umplute - reteta de baza.Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi .Oua umplute cu pesto.Oua umplute cu somon afumat.
Dar de ce trebuie sa servim pe fiecare cu cate trei jumatati de ou? Poate unul nu vrea deloc. poate altul vrea mai multe sau altul vrea numai o jumatate, etc,etc. Nu-i mai bine sa le punem pe toate pe un platou si sa-si ia fiecate cat vrea si daca vrea? Cred ca d-ta gatesti pentru un restaurant si esti invatat cu portiile dar acasa nu se aplica aceleasi reguli. Sau d-ta ii faci fiecaruia portie si acasa?
Comentarii:
Ok!
Mda, ar merge şi cu pateu de ficat, eventual cu brânză slab sărată
Super!
Dar de ce trebuie sa servim pe fiecare cu cate trei jumatati de ou? Poate unul nu vrea deloc. poate altul vrea mai multe sau altul vrea numai o jumatate, etc,etc. Nu-i mai bine sa le punem pe toate pe un platou si sa-si ia fiecate cat vrea si daca vrea? Cred ca d-ta gatesti pentru un restaurant si esti invatat cu portiile dar acasa nu se aplica aceleasi reguli. Sau d-ta ii faci fiecaruia portie si acasa?
Super !
Reteta foarte buna pentru lacto-vegetarieni.
Cu branza proaspata de vaca sunt cam fade, prefer umplute cu pateu de ficat sau cu ton din conserva.
Reteta de rahat, sunt altele cu mult mai bune!
Delicios
Foarte buna reteta!