Oua umplute cu ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

1

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza.
  • Galbenusurile fierte le amestecam cu patrunjelul verde taiat marunt si ciupercile din conserva maruntite si ele.
  • Adaugam 2 linguri de maioneza la acest amestec si omogenizam.Saram si pieperam.Cu el umplem jumatatile de albus.
  • Ornam cu maioneza ramasa,cu o feliuta de castravete murat si patrunjel verde.

Punctează această reţetă

MMeosiris

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: