Petitchef

Oua umplute cu ciuperci

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierb ouale tari. Cand sunt gata se pun in apa rece si se lasa la racit.Se curata ciupercile si se spala apoi se taie cubulete maruntele.Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se da drumul la ciuperci. Se adauga zeama de lamaie. Se lasa pe foc pana se inmoaie.
  • Fiecare ou se taie in doua pe lungime.Se scot galbenusurile si se impart in doua.Jumatate se trec prin sita si se amasteca cu galbenusurile crude si cu o lingurita de mustar. Se adauga uleiul putin cate putin si se amesteca mereu pana ce maioneza este gata.
  • Cealalta jumatate de galbenusuri se trece prin sita apoi se amesteca cu ciupercile.Se adauga si jumatate din maioneza, sare si piper dupa gust.Se pune pe un platou salata verde apoi se adauga ouale. Se orneaza cu maioneza si cu masline.


Poze

Oua umplute cu ciuperci
Oua umplute cu ciuperci - poza 2
Oua umplute cu ciuperci - poza 3
Oua umplute cu ciuperci - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2012

Buuuuuneeeeeeeeeeee !!!!

(0) (0) Abuz
07/12/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
DanMonica
DanMonica, 29/11/2012

Buna idee! o sa incerc si eu reteta :)

(0) (0) Abuz
09/11/2012

CELE MAI FRUMOASE SI BUNE RETETE TINETI-O TOT ASA

(0) (0) Abuz
29/10/2012

Foarte bune!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ouă în stil turcesc - çilbir
Ouă în stil turcesc - çilbir
2 porții
13 min
Foarte ușor
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua surpriza de paste
Oua surpriza de paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează