Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper.
Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza. Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat. Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana.
Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.
Comentarii:
Am facut reteta este foarte gustoasa.am adaugat garnitura de orez.
Minunat
Arata f. bine.....am s-o incerc si eu.
Am pregatit duminica trecuta. Este exceptional. Felicitari pentru reteta.
Minunat.. o sa o fac de revelion!!!!