Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Pentru sosul de ciuperci:

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper.
  • Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza. Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
  • Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat. Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana.
  • Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.
elisa.roElisa.ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut reteta este foarte gustoasa.am adaugat garnitura de orez.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Minunat

abuz

anonymous

Arata f. bine.....am s-o incerc si eu.

abuz
torzsok tibor

torzsok tibor

Am pregatit duminica trecuta. Este exceptional. Felicitari pentru reteta.

abuz
cory-ramy

cory-ramy

Minunat.. o sa o fac de revelion!!!!

abuz