Cotlet de porc cu ciuperci
Ingrediente
5
Rețete inrudite
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
-
Gnocchi cu smântână și ciuperci: o masă reconfortantă!
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele. Pe o tigaie incinsa in prealabil se pune carnea la rumenit pe ambele parti, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa solzisori. Cand s-a rumenit carnea, se scoate pe o farfurie.
- In tigaie puneti ceapa si 1 pahar cu apa, apoi adaugati bulionul si carnea... mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita si fierbeti la foc mic.
- Cand sosul a scazut pana la jumatate, scoateti carnea pe o farfurie, paserati sosul de ceapa intr-un blender, acesta se va ingrosa dand astfel o consistenta frumoasa sosului. Puneti sosul inapoi in tigaie.
- Adaugati carnea. ciupercile si jumatete de pahar de apa, mai lasati pe foc 10-15 minute, opriti focul, asezonati cu sare si piper si presarati patrunjel tocat. Serviti cu piure de conopida, reteta aici.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: