Cotlet de porc cu ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

5

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se taie cotletul in felii groase de 1 cm, se sareaza, pipereaza si se bat cu ciocanul de snitele. Pe o tigaie incinsa in prealabil se pune carnea la rumenit pe ambele parti, pana isi schimba usor culoarea, intre timp taiati ceapa solzisori. Cand s-a rumenit carnea, se scoate pe o farfurie.
  • In tigaie puneti ceapa si 1 pahar cu apa, apoi adaugati bulionul si carnea... mai adaugati apa pana ce carnea este acoperita si fierbeti la foc mic.
  • Cand sosul a scazut pana la jumatate, scoateti carnea pe o farfurie, paserati sosul de ceapa intr-un blender, acesta se va ingrosa dand astfel o consistenta frumoasa sosului. Puneti sosul inapoi in tigaie.
  • Adaugati carnea. ciupercile si jumatete de pahar de apa, mai lasati pe foc 10-15 minute, opriti focul, asezonati cu sare si piper si presarati patrunjel tocat. Serviti cu piure de conopida, reteta aici.

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super cu ceafa in loc de cotlet si ceva mai multe ciuperci proaspete

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superrrrrrrrr

abuz