Se spala cotletul bine si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un vas se pune apa, putin ulei, si vinul dupa care se adauga cotletul si se lasa sa fiarba 10-15 min.
Separat se prepara sosul.Se taie ceapa rondele si se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt si ardeiul taiat cubulete mici.Dupa 3-5 min se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute dupa care se trage deoparte.
Cotletul fiert se scoate deoparte si se incinge cuptorul.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune cotletul, se condimenteaza si se pune la cuptor.Se lasa circa 10 min pana prinde culoare stropindu-se din cand in cand cu putina apa pentru a nu se intari.
Sosul se serveste impreuna cu cotletul avand patrunjelul taiat marunt peste.
Comentarii:
Am si mancato e buna rau
Super delicios
Eu sant in toi pt proba
BUN
Ff bun
Foarte buna si usor de preparat
Super