Cotlet de porc cu sos

Cotlet de porc cu sos
Altele
Ușor
50 min

Gustos si delicios

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Se spala cotletul bine si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un vas se pune apa, putin ulei, si vinul dupa care se adauga cotletul si se lasa sa fiarba 10-15 min.
  • Separat se prepara sosul.Se taie ceapa rondele si se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt si ardeiul taiat cubulete mici.Dupa 3-5 min se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute dupa care se trage deoparte.
  • Cotletul fiert se scoate deoparte si se incinge cuptorul.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune cotletul, se condimenteaza si se pune la cuptor.Se lasa circa 10 min pana prinde culoare stropindu-se din cand in cand cu putina apa pentru a nu se intari.
  • Sosul se serveste impreuna cu cotletul avand patrunjelul taiat marunt peste.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am si mancato e buna rau

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu sant in toi pt proba

abuz

anonymous

BUN

abuz

anonymous

Ff bun

abuz

anonymous

Foarte buna si usor de preparat

abuz

anonymous

Super

abuz