Cotlet de porc cu sos

Gustos si delicios
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Chiftelute ikea cu sos
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Se spala cotletul bine si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un vas se pune apa, putin ulei, si vinul dupa care se adauga cotletul si se lasa sa fiarba 10-15 min.
- Separat se prepara sosul.Se taie ceapa rondele si se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt si ardeiul taiat cubulete mici.Dupa 3-5 min se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute dupa care se trage deoparte.
- Cotletul fiert se scoate deoparte si se incinge cuptorul.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune cotletul, se condimenteaza si se pune la cuptor.Se lasa circa 10 min pana prinde culoare stropindu-se din cand in cand cu putina apa pentru a nu se intari.
- Sosul se serveste impreuna cu cotletul avand patrunjelul taiat marunt peste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: