Cotlet de porc cu sos

Gustos si delicios
Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Se spala cotletul bine si se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un vas se pune apa, putin ulei, si vinul dupa care se adauga cotletul si se lasa sa fiarba 10-15 min.
- Separat se prepara sosul.Se taie ceapa rondele si se pune la calit impreuna cu usturoiul taiat marunt si ardeiul taiat cubulete mici.Dupa 3-5 min se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute dupa care se trage deoparte.
- Cotletul fiert se scoate deoparte si se incinge cuptorul.Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune cotletul, se condimenteaza si se pune la cuptor.Se lasa circa 10 min pana prinde culoare stropindu-se din cand in cand cu putina apa pentru a nu se intari.
- Sosul se serveste impreuna cu cotletul avand patrunjelul taiat marunt peste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am si mancato e buna rau
am gătit această rețetă
anonymous
Super delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Eu sant in toi pt proba
anonymous
BUN
anonymous
Ff bun
anonymous
Foarte buna si usor de preparat
anonymous
Super
Punctează această reţetă