Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 55 m

Ingrediente

4

Pentru sosul de ciuperci:

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 h 15 m
  • Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza.
  • Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
  • Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat.
  • Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana. Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.
elisa.roElisa.ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicioasa... Si acum ma ling pe degete

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super arata banuiesc ca si gustul e la fel

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna! cat despre calorii....depinde de marimea portiei si cantitatea consumata!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este o reteta care se pregateste repede ,nu este prea scumpa ca pret dar este foarte gostoasa.V-o recomand!

abuz

anonymous

PORC CU CIUPERCI SMANTANA CEAPA CALITA O ADEVARATA BOMBA CALORICA

abuz

anonymous

Cred ca este foarte buna. O sa incerc si eu s-o fac! Multumesc pt.reteta.

abuz

anonymous

Excelent si simplu

abuz

anonymous

Arata bine mai ales servita cu asparagus da bine .felicitari

abuz

anonymous

Delicios !!!

abuz
Nicolae

Nicolae

Excelent am sa experimentez imediat reteta...fara cuvinte....

abuz