Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Ingrediente
4
Pentru sosul de ciuperci:
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 h 15 m
- Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza.
- Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
- Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat.
- Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana. Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicioasa... Si acum ma ling pe degete
am gătit această rețetă
anonymous
Super arata banuiesc ca si gustul e la fel
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna! cat despre calorii....depinde de marimea portiei si cantitatea consumata!
am gătit această rețetă
anonymous
Este o reteta care se pregateste repede ,nu este prea scumpa ca pret dar este foarte gostoasa.V-o recomand!
anonymous
PORC CU CIUPERCI SMANTANA CEAPA CALITA O ADEVARATA BOMBA CALORICA
anonymous
Cred ca este foarte buna. O sa incerc si eu s-o fac! Multumesc pt.reteta.
anonymous
Excelent si simplu
anonymous
Arata bine mai ales servita cu asparagus da bine .felicitari
anonymous
Delicios !!!

Nicolae
Excelent am sa experimentez imediat reteta...fara cuvinte....