Se amesteca intr-un bol carnea tocata cu oul, usturoiul pisat, sare, piper si patrunjel. Se deschide cotletul in trei parti pe lungime, fara a-l taia de tot si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun feliile de bacon, pe urma carnea si se ruleaza.
Se leaga cu ata de bucatarie si se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina. Se pune la cuptor 75 minute la 185ºC.
Se prepara sosul: se caleste ceapa taiata marunt in ulei, se adauga ciupercile taiate pe jumatate, pe urma 100 ml de smantana, sare, piper si patrunjel tocat.
Se ia de pe foc si se adauga faina amestecata cu restul de smantana. Se amesteca bine si se pune iar pe foc pana se ingroasa. Cotletul se taie felii si se serveste cu sos cald.
Comentarii:
Delicioasa... Si acum ma ling pe degete
Super arata banuiesc ca si gustul e la fel
Foarte buna! cat despre calorii....depinde de marimea portiei si cantitatea consumata!
Este o reteta care se pregateste repede ,nu este prea scumpa ca pret dar este foarte gostoasa.V-o recomand!
PORC CU CIUPERCI SMANTANA CEAPA CALITA O ADEVARATA BOMBA CALORICA
Cred ca este foarte buna. O sa incerc si eu s-o fac! Multumesc pt.reteta.
Excelent si simplu
Arata bine mai ales servita cu asparagus da bine .felicitari
Delicios !!!
Excelent am sa experimentez imediat reteta...fara cuvinte....