Cotlet de porc pe pat de ciuperci

Cotlet de porc pe pat de ciuperci
Felul principal
4 porții
Ușor
40 min

Cred asa, uitandu-ma acum la poze ca un titlu potrivit ar fi fost broscuta testoasa mai degraba,parca asa arata dar nici nu am vrut sa incarc farfuria, sa arate frumos asa ca….asta a iesit, oricum a fost extrem de gustos asta e clar si aromat :) si face parte din categoria preparatelor rapide, de seara dupa 10 ore de munca …

Ingrediente

4

Am folosit:

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Am pus carnita la marinat in sos soia,apa de flori de portocal (mi se pare ca da un gust fantastic carnii de orice fel) curry, fulgi de ardei si apoi am pus carnea cu tot cu marinata la cuptor pana cand s-a patruns bine si s-a rumenit frumos.
  • Ciupercile le-am spalat si le-am taiat bucati,nici mici,nici mari…cum va plac,apoi intr-o tigaie am pus la foc putin ulei de rapita, apoi usturoiul si dupa ce acesta si-a eliberat aromele am adaugat ciupercile taiate si le-am lasat la foc mic cateva minute pana s-au calit putin.

    La sfarsit am adaugat sare si piper peste ele pentru un plus de aroma si am servit cu cotletul de porc.Pentru decor, daca tot am descoperit aroma deosebita a frunzei de ardei iute…am folosit frunze de laardeiul meu. Imi place mult gustul frunzei,sper insa sa nu ramana ardeiul fara ele :)
  • Nu este o masa complicata ci una mai degraba, rapida dupa o zi de munca obositoare, dar gustul final merita chiar si acest mic efort :)

    Pofta mare!
danaszocsDanaszocs

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

30/09/2013

Bun, am sa pregatesc si eu

(0) (0) abuz
edithke, 02/09/2013

Nemaipomenit

(1) (0) abuz
31/08/2013

Usor, bun si gustos!

(1) (0) abuz