Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Cotletul taiat bucati se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se prajeste la foc mic in unt.
Cotletul se pune apoi intr-o tava pentru cuptor. Se face un amestec din telina, ceapa, patrunjel, ciuperci si putina apa. - Se toarna amestecul de ciuperci peste cotletul de porc. Se pune in cuptor timp de 30 de minute la 200 g Celsius .
- Cotletele se mai intorc si se amesteca cu sosul. Se lasa pana sunt bine patrunse si carnea capata o culoare auriu maronie.Se serveste cu garnitura de cartofi piure si/sau fasole verde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna reteta !
anonymous
Nu se intelege ce scrie mai....:P
anonymous
Suna delicios ...o voi incerca negresit.
multumesc de idee!!!
anonymous
Bine
Punctează această reţetă