Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor

Cotlet de porc cu ciuperci la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Cotletul taiat bucati se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se prajeste la foc mic in unt.
    Cotletul se pune apoi intr-o tava pentru cuptor. Se face un amestec din telina, ceapa, patrunjel, ciuperci si putina apa.
  • Se toarna amestecul de ciuperci peste cotletul de porc. Se pune in cuptor timp de 30 de minute la 200 g Celsius .
  • Cotletele se mai intorc si se amesteca cu sosul. Se lasa pana sunt bine patrunse si carnea capata o culoare auriu maronie.Se serveste cu garnitura de cartofi piure si/sau fasole verde.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna reteta !

abuz

anonymous

Nu se intelege ce scrie mai....:P

abuz

anonymous

Suna delicios ...o voi incerca negresit.
multumesc de idee!!!

abuz

anonymous

Bine







































































abuz