Cotlet de porc la tava pe pat de legume
Ingrediente
6
Preparare
Preparare30 min
Gătire3 ore
- Carnea se cresteaza ,se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.
Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc ,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pune 50ml ulei, se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carni, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin. se scoate din cuptor se toarna bera neagra ,se acopera cu folie ,se da la cuptor pentru 2 ore ,dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca carnea putin.
pofta bunaaa!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E