Cotlet de porc la tava pe pat de legume

Felul principal
Ușor
3 h 30 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire3 ore
  • Carnea se cresteaza ,se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.

    Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc ,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pune 50ml ulei, se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carni, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin. se scoate din cuptor se toarna bera neagra ,se acopera cu folie ,se da la cuptor pentru 2 ore ,dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca carnea putin.

    pofta bunaaa!!!

Punctează această reţetă

cercelus20011Cercelus20011

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte gustoasa, 10!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In 3 ore se ard legumele

abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmmm

abuz

anonymous

Prea mult timp de preparare!!!!!!

abuz

anonymous

Tare bun

abuz

anonymous

Ce bun trebuie sa fie!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Fb

abuz

edithke

EXCELENT

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

F bun

abuz
  • pagina 1 / 2