Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de...
Ingrediente: 6 cotlete de miel 5 linguri ulei 1/2 pahar de vin rosu sare,piper condimente Iti trebuie pentru garnitura: 3-4 caise din compot 1 castravete piure...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: cotlet porc fara os 1kg slanina cruda 200g cartofi 1kg morcovi 500g cepe 4 buc usturoi o capatana ardei kapia rosu si verde cate o bucata ardei...
Ingrediente: 6 cartofi 1 punga baby carrots congelati 3 cepe rosii mici 5 cotlete de porc fara os sare, piper, boia frunze de patrunjel ulei de masline
Ingrediente: O bucat de piept de pui cam de 400g 6 cartofi nu foarte mari 3 ou puin fin 1 smântân mic 2 cei de usturoi cacaval, dup plac condiment barbeque sau...
Ingrediente: 2 cotlete de porc de 150-200 g fiecare 200 g de carne de carnati 100 g ciuperci 1 ceapa 1 buchet de patrunjel vin alb sare piper boia dulce...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC