Carnea se spal i se condimenteaz cu condiment barbeque sau condiment de pui.Oule se bat i se adaug fin, aproximativ 3 linguri în aa fel încât s nu rmân cocoloae.
Într-o tigaie mai mare, se pune puin ulei, se aeaz jumtate din cartofi, jumtate din oul btut, peste se pune carnea dup care se acoper cu cealalt jumtate de cartofi i restul de ou btut.
Carnea se aeaz în aa fel încât s nu ajung pân pe margini penru a se putea unii straturile de cartofi. Se pune pe aragaz la foc nu foarte mic pân se rumente bine de tot pe ambele pri.
Între timp, se cur usturoi, se piseaz sau dac nu avei cu ce atunci se taie mrunt. Se aeaz peste smântân, se adaug puin ulei de msline i se amestec bine. Cacavalul se rade.
Când sunt gata cartofii, se scot pe farfurie, se pune sosul obinut din smântân pe ei dup care peste se aeaz cacavalul ras. Se poate servi cu salat asortat.