Pui la cuptor-petitchef

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 40 m

Astazi va aratam cum sa pregatim puiul la cuptor. O reteta simpla si mai presus de toate, pe gustul tuturor!


Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 h 30 m



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/01/2021

Foarte bun !

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 20/05/2023

E foarte bun, asa se face o friptura de pui la cuptor. Eu il bag la cuptor, la inceput, acoperit cu folie de aluminiu sau cu hartie de copt iar spre sfarsit ii scot folia, maresc temperatura cuptorului la 200 de grade si-l las pana se rumeneste frumos si mai scade sosul. D-na asta, Moni, care zice ca pielea puiului are tuleie, cred ca habar nu are cum arata rozmarinul! E rozmarin, cucoana, nu sunt tuleie! Du-te si cumpara un plic cu rozmarin si vezi cum arata, ca sa nu mai vorbesti prostii alta data!

(1) (0) abuz
nicoleta_i2018, 20/10/2022

Baga cu maghiran,usturoi ,piper,sare.
Rozmarin nu este pt pui.

(0) (0) abuz
dinugaber, 20/02/2021

Era rozmarin

(1) (0) abuz
Moni, 20/01/2021

Ai putut sa mananci pielea aia cu tuleie ramase in ea??!!!

(2) (3) abuz



+