Se spala puiul, se sareaza si se condimenteaza cu condimentele pentru pui.
Apoi curatam cartofii ii taiem in 4 pe lungime si ii condimentam cu sare si o lingura de ulei.
Ungem o tava cu doua linguri de ulei si punem o cana de apa, asezam puiul si cartofii si bagam tava la cuptor o ora jumate pana se rumeneste frumos.
Pana sa se rumeneasca, din cand in cand luam cu o lingura zeama din tava si punem peste pui.
Trebuie sa aveti pregatit pe aragaz un ibric cu apa, un pic de ulei si condimente ca atunci cand scade zeama din tava sa adaugam cate putin pana ce puiul e frumos rumenit si gata de servit.
Se poate servi cu mujdei de usturoi, salata de varza... dupa preferinta.
Comentarii (29):
Este foarte bun
Multumim pentru aceste retete usor de preparat si acasa
Foarte gustos
Nu e chiar atit de sanatos fiind ca e prajit,dar trebuie sa recunoastem ca e jos palaria de bunnnnnnnn:) si eu am sa pregatesc azi pentru prinz
Fac si eu,arata super!!
Super
Bunnnnnnn
Delicios
Arata bine sa vedem daca imi iese si mie
Simplu si bun. Acum ma apuc si eu.