Pui la cuptor cu cartofi noi,ceapa verde si dovlecei

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 h 10 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Pui la cuptor-petitchef


      Preparare

      Preparare1 h 30 m
      Gătire40 min
      • Incalzeste cuptorul la 200C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde, cateii de usturoi in afara de 2 si 1 lingura ulei de masline cu busuioc.
      • Da legumele la copt 15 minute.Intr-un vas amesteca cei 2 catei de usturoi pastrati apoi zdrobiti cu 1 lingura ulei de masline cu busuioc, 2 linguri miere, 1 lingura mustar, sare de mare si piper negru, dupa gust.Unge puiul cu acest amestec.
      • Scoate vasul cu legume din cuptor si adauga ardeiul gras cu dovleceii si thym.Amesteca usor legumele apoi aseaza deasupra puiul.Da totul la copt 50 minute 1 ora, pana cand legumele s-au facut iar puiul s-a rumenit.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:




      +