Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 3 dovlecei potriviti 8 rosii medii 2 galbenusuri de ou Cateva linguri cu smantana Un castron cu branza rasa sau faramitata 1 legatura de marar...
Ingrediente: 1 vanata mai mare 1 dovlecel 2 rosii uscate conservate in ulei 500 g crema de branza 2 galbenusuri 1 catel de usturoi 1 lingura otet din orez 1...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: 1 pui (de aprox.1,5 kg) 500 gr cartofi noi 4 fire de ceapa verde, tocata cateii de la 1 capatana de usturoi, curatati 2 linguri ulei de masline cu...
Ingrediente: 1 kilogram carne vitel 2 cepe o capatana usturoi, noi l-am pisat sare, piper, cimbru, vegeta un morcov 2 dovlecei de marime potrivita ulei si apa
Ingrediente: 400 g paste spirale cu ou (se pot face si cu alt tip de paste, dar acestea sunt mai aspectuase cand formeaza crusta deasupra) 4 oua 300-400 g...
Ingrediente: Am luat 2 dovlecei, 1 vanata, ciuperci pleurotus, morcovi (aveam acasa), si ceva verdeturi pentru salata (ridichi,rosii,castraveti,salata...
Ingrediente: 2 morcovi taiati fasii subtiri pe lung 2 dovlecei taiati fasii pe lung (mai groase decat morcovii) un pumn de mazare un pumn de fasole verde (tot...
Ingrediente: 2 rosii mai tari, un ardei mare rosu, doi dovlecei potriviti, doua vinete potrivite coapte pe gratar, 150 g kaizer, o ceapa mare, o legatura de...