Mai intai pregatim legumele.Se curata dovlecelul si vanata si se taie felii subtiri,pe lung.Se pune un gratar la incins si se pun feliile de dovlecel si vinte cat sa prinda culoare si sa se inmoaie putin.Se scot si se lasa sa se raceasca.Intre timp pregatim umplutura.
Crema de branza se amesteca cu galbenusurile,rosiile taiate cubulete,usturoiul tocat marunt,otetul,lingura de ulei si sa condimenteaza cu sare si piper.Se omogenizeaza compozitia.
Feliile de dovlecel si de vinete se ung cu un strat subtire de crema,se pun cate 3-4 feliute de masline,apoi se ruleaza si se aseaza intr-o forma rotunda de yena unsa cu ulei.
Se coc la cuptorul preancins la 200gC 20-25 de minute.Se orneaza cu rozmarin si se servesc cu restul de crema de branza.
Comentarii:
Excelent!!!!!!!!! YYYYYYYami bun.bun...!!!:) :>