Cuptorul se incinge la 200 grade C. Foile de lasagne se fierb in apa cu sare si ulei cca.10-12 minute; se amesteca de mai multe ori, usor, pentru ca foile sa nu se lipeasca una de alta.
Se scot foile cu spumiera, una cate una, se lasa la scurs sau se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza una langa alta pe o folie sau o suprafata plata; se aseaza feliile de salam la capatul foii de lasagne. .
Se lasa sa se scurga branza, se taie felii subtiri si se repartizeaza uniform peste feliile de mortadella . Se ruleaza foile de lasagne . La mine n-a fost cazu'.
Se unge o forma plata, termorezistenta, si se aseaza rulourile de paste. Se pregateste sosul de rosii. Se toarna deasupra ruladelor de paste. Se coace 12-15 minute.
Daca alegeti sa turnati sosul doar pe mijlocul ruladelor, ca mine , stropiti capetii foilor de lasagne cu ulei de masline pentru a nu se usca prea tare la copt.
Comentarii:
Dupa Aspectul lor iti dai seama ca sunt facute bine si la gust sunt foarte gustoase, am facut si eu rulada.e super
O prostie !!!!
,,,,arata tare bineee
Super buna
Super...