Rulade din foi de lasagne cu mortadella si mozzarella

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cuptorul se incinge la 200 grade C. Foile de lasagne se fierb in apa cu sare si ulei cca.10-12 minute; se amesteca de mai multe ori, usor, pentru ca foile sa nu se lipeasca una de alta.
  • Se scot foile cu spumiera, una cate una, se lasa la scurs sau se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza una langa alta pe o folie sau o suprafata plata; se aseaza feliile de salam la capatul foii de lasagne.
    .
  • Se lasa sa se scurga branza, se taie felii subtiri si se repartizeaza uniform peste feliile de mortadella . Se ruleaza foile de lasagne . La mine n-a fost cazu'.
  • Se unge o forma plata, termorezistenta, si se aseaza rulourile de paste. Se pregateste sosul de rosii. Se toarna deasupra ruladelor de paste. Se coace 12-15 minute.
  • Daca alegeti sa turnati sosul doar pe mijlocul ruladelor, ca mine , stropiti capetii foilor de lasagne cu ulei de masline pentru a nu se usca prea tare la copt.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Dupa Aspectul lor iti dai seama ca sunt facute bine si la gust sunt foarte gustoase, am facut si eu rulada.e super

abuz

O prostie !!!!

abuz

,,,,arata tare bineee

abuz

Super buna

abuz

Super...

abuz