Rulade din foi de lasagne cu mortadella si mozzarella
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cuptorul se incinge la 200 grade C. Foile de lasagne se fierb in apa cu sare si ulei cca.10-12 minute; se amesteca de mai multe ori, usor, pentru ca foile sa nu se lipeasca una de alta.
- Se scot foile cu spumiera, una cate una, se lasa la scurs sau se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza una langa alta pe o folie sau o suprafata plata; se aseaza feliile de salam la capatul foii de lasagne.
. - Se lasa sa se scurga branza, se taie felii subtiri si se repartizeaza uniform peste feliile de mortadella . Se ruleaza foile de lasagne . La mine n-a fost cazu'.
- Se unge o forma plata, termorezistenta, si se aseaza rulourile de paste. Se pregateste sosul de rosii. Se toarna deasupra ruladelor de paste. Se coace 12-15 minute.
- Daca alegeti sa turnati sosul doar pe mijlocul ruladelor, ca mine , stropiti capetii foilor de lasagne cu ulei de masline pentru a nu se usca prea tare la copt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
P
Dupa Aspectul lor iti dai seama ca sunt facute bine si la gust sunt foarte gustoase, am facut si eu rulada.e super
O prostie !!!!
,,,,arata tare bineee
Super buna

Super...