Dovlecei umpluti la cuptor

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Dovleceii se spala, se taie in doua si se curata mijlocul cu o lingurita. Mijlocul dovlecelului se toaca marunt. Ceapa se curata, se toaca marunt.
- Telemeaua de vaca se da pe razatoarea mare, la fel si cascavalul. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. O rosie se toaca marunt.
- Celelalte rosii se vor taia feliute . Ceapa se caleste in uleiul incins, se adauga si dovlecelul tocat si se amesteca. Dupa ce s-au prajit se adauga si rosia taiata cubulete si se mai lasa pe foc 5 minute.
- Se da cratita de pe foc si se lasa un pic sa se raceasca. Adaugam oul batut, telemeaua, jumatate din cascaval si mararul. Condimentam cu sare si piper.
- Dovleceii se pun intr-o tava unsa cu unt. Se vor umple cu compozitia facuta. Aranjam cate 2 felii pe fiecare dovlecel si punem cascaval deasupra. Se dau la cuptor pentru 30 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
maria
Vusor
Un aperitiv usor si bun
anonymous
Foarte buna
anonymous
Incerc sa o fac acum si mai discutam