Dovleceii se spala, se taie in doua si se curata mijlocul cu o lingurita. Mijlocul dovlecelului se toaca marunt. Ceapa se curata, se toaca marunt.
Telemeaua de vaca se da pe razatoarea mare, la fel si cascavalul. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. O rosie se toaca marunt.
Celelalte rosii se vor taia feliute . Ceapa se caleste in uleiul incins, se adauga si dovlecelul tocat si se amesteca. Dupa ce s-au prajit se adauga si rosia taiata cubulete si se mai lasa pe foc 5 minute.
Se da cratita de pe foc si se lasa un pic sa se raceasca. Adaugam oul batut, telemeaua, jumatate din cascaval si mararul. Condimentam cu sare si piper.
Dovleceii se pun intr-o tava unsa cu unt. Se vor umple cu compozitia facuta. Aranjam cate 2 felii pe fiecare dovlecel si punem cascaval deasupra. Se dau la cuptor pentru 30 minute.
Comentarii:
Vusor
Un aperitiv usor si bun
Foarte buna
Incerc sa o fac acum si mai discutam