Dovlecei umpluti cu carne de vita

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Dovleceii se spala, se taie in doua daca sunt mai lungi, se scobesc cu lingura lasandu-se o parte nescobita sa nu iasa carnea.
- Ceapa se toaca marunt , se toaca mararul si patrunjelul, se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se condimenteaza dupa gust.
- Se umplu dovlecei cu carnea si se pun in picioare intr-o oala, cratita unu langa altul, se acopera cu apa si suc de rosii sau bulion.
- Se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba in catva clocote apoi se pot introduce in cuptor sau se fier pe foc depinde de preferinte, se lasa sa scada zeama din oala.
Se servesc cu smantana. Sunt deliciosi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

piperia_a2014
Reteta veche dar excelenta, adevaratii dovlecei umpluti de mama, mamaia, si de mine!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios
am gătit această rețetă
anonymous
Multumesc....deliciosi....
anonymous
EXCELENT
anonymous
Este o reteta foarte buna.
anonymous
Foarte bine echilibrata proportia cantitatilor.
anonymous
Bun :P
anonymous
O reteta delicioasa
anonymous
Fb
anonymous
Maine o sa incerc reteta ,sper sa imi iasa ffffff buni