Petitchef

Dovlecei umpluti cu carne de vita

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleceii se spala, se taie in doua daca sunt mai lungi, se scobesc cu lingura lasandu-se o parte nescobita sa nu iasa carnea.
  • Ceapa se toaca marunt , se toaca mararul si patrunjelul, se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se condimenteaza dupa gust.
  • Se umplu dovlecei cu carnea si se pun in picioare intr-o oala, cratita unu langa altul, se acopera cu apa si suc de rosii sau bulion.
  • Se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba in catva clocote apoi se pot introduce in cuptor sau se fier pe foc depinde de preferinte, se lasa sa scada zeama din oala.
    Se servesc cu smantana. Sunt deliciosi.


Întrebări:




Comentarii (12):

piperia_a2014
piperia_a2014, 29/05/2015

Reteta veche dar excelenta, adevaratii dovlecei umpluti de mama, mamaia, si de mine!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/07/2013

Delicios

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/10/2013

Multumesc....deliciosi....

(0) (0) Abuz
17/07/2013

EXCELENT

(0) (0) Abuz
14/07/2013

Este o reteta foarte buna.

(0) (0) Abuz
12/07/2013

Foarte bine echilibrata proportia cantitatilor.

(0) (0) Abuz
03/07/2013

Bun :P

(0) (0) Abuz
02/07/2013

O reteta delicioasa

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Fb

(0) (0) Abuz
25/06/2013

Maine o sa incerc reteta ,sper sa imi iasa ffffff buni

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
2 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează