Dovlecei umpluti cu carne de vita

Dovlecei umpluti cu carne de vita
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Dovleceii se spala, se taie in doua daca sunt mai lungi, se scobesc cu lingura lasandu-se o parte nescobita sa nu iasa carnea.
  • Ceapa se toaca marunt , se toaca mararul si patrunjelul, se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se condimenteaza dupa gust.
  • Se umplu dovlecei cu carnea si se pun in picioare intr-o oala, cratita unu langa altul, se acopera cu apa si suc de rosii sau bulion.
  • Se pun la foc potrivit si se lasa sa fiarba in catva clocote apoi se pot introduce in cuptor sau se fier pe foc depinde de preferinte, se lasa sa scada zeama din oala.
    Se servesc cu smantana. Sunt deliciosi.
Vicky81Vicky81

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
piperia_a2014

piperia_a2014

Reteta veche dar excelenta, adevaratii dovlecei umpluti de mama, mamaia, si de mine!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc....deliciosi....

abuz

anonymous

EXCELENT

abuz

anonymous

Este o reteta foarte buna.

abuz

anonymous

Foarte bine echilibrata proportia cantitatilor.

abuz

anonymous

Bun :P

abuz

anonymous

O reteta delicioasa

abuz

anonymous

Fb

abuz

anonymous

Maine o sa incerc reteta ,sper sa imi iasa ffffff buni

abuz
  • pagina 1 / 2