Dovlecei la cuptor umpluti cu carne de carnati

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se aleg dovlecei subtiri de marine potrivita, cca. 12 cm. Se taie capetete si se scobesc de la un cap la altul. A folosit un curatator de legume forma cilindrica. Voi va adaptati la ce ustensile aveti in bucatarie.
  • Se decojesc carnati de porc afumati si se marunteste bine umplutura. Fiind deja afumat nu mai are nevoie de condimente.
  • Cu aceata carne se umplu dovlecei, apasand sa nu ramana goluri. Cand am terminat se pun intr-o tava cu ulei de masline si putina apa. Se adauga si rosiile decojite si taiate julien.
  • Apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute. Se intorc din cand in cand. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Sunt forte buni

abuz