Dovlecei la cuptor umpluti cu carne de carnati
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se aleg dovlecei subtiri de marine potrivita, cca. 12 cm. Se taie capetete si se scobesc de la un cap la altul. A folosit un curatator de legume forma cilindrica. Voi va adaptati la ce ustensile aveti in bucatarie.
- Se decojesc carnati de porc afumati si se marunteste bine umplutura. Fiind deja afumat nu mai are nevoie de condimente.
- Cu aceata carne se umplu dovlecei, apasand sa nu ramana goluri. Cand am terminat se pun intr-o tava cu ulei de masline si putina apa. Se adauga si rosiile decojite si taiate julien.
- Apoi se dau la cuptor cca. 20-25 de minute. Se intorc din cand in cand. Se servesc cu patrunjel verde tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun
anonymous
Sunt forte buni
Punctează această reţetă