Se spala dovleceii, se taie pe lungime si se curata de miez. Ceapa se caleste in 2-3 linguri de ulei, dupa care se adauga tonul bine scurs si rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc, poate si putin praf de chili daca va place mai picant. Se fierb la foc mic vreo 5 minutele. Se umple fiecare dovlecel si se presara cascaval ras deasupra. Se introduc la cuptor pentru 30 de minute.
Absolut uimitoare, nu-mi puteam imagina ca aceasta combinatie poate fi intr-atit de delicioasa. Mai ales si cu ceva smintina adaugata peste portia din farfurie...
Si fierti dovleceii umpluti si copti? Imaginea este a unui produs copt,cu cascavalul ras deasupra....... Cat timp se fierb?CAT TIMP SE gratineaza? O ....VARZA de retetea
Comentarii (31):
Absolut uimitoare, nu-mi puteam imagina ca aceasta combinatie poate fi intr-atit de delicioasa.
Mai ales si cu ceva smintina adaugata peste portia din farfurie...
Am inlocuit conserva de Ton cu Ton congelat-a fost o minune. Multumesc.
Delicios
Ffff delicioasa
Tonul din conserva,incalzit are un miros nu prea placut
Am gatit acest fel de mancare. Totul a fost usor si extrem de gustos!
Si fierti dovleceii umpluti si copti?
Imaginea este a unui produs copt,cu cascavalul ras deasupra.......
Cat timp se fierb?CAT TIMP SE gratineaza?
O ....VARZA de retetea
Frate, cuptor, cuptor insa la ce temperatura si cit timp... ?!?
Tonul recunosc este bun in orice (pe bune) chiar si in coversatii;eu pun in orice fel de salata si multumesc pt reteta!
Gustos,simplu