Petitchef

Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Curatam dovleceii de coaja si ii taiem
    rondele subtiri.Ii presaram cu sare si
    ii lasam o ora la rece.
    Stergem dovleceii de apa cu prosoape
    de hartie si ii prajim in ulei incins,
    timp de 1-2 min,
    numai pana se inmoaie putin.

    Tocam ceapa marunt si ciupercile felii
    apoi le calim in 2 linguri ulei, pana
    cand scade toata apa pe care
    si-o lasa ciupercile.
    Condimentam amestecul cu sare ,
    vegeta si piper.

    Batem bine ouale cu sare si piper,
    adaugam cascavalul ras si o lingura
    cu pesmet.

    Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu
    pesmet.Asezam un strat de dovlecei,
    punem amestecul de ciuperci,
    repartizam jumatate din amestecul de ou,
    apoi alt strat cu dovlecei.
    Asezam si rosiile decojite si taiate felii subtiri.
    Turnam deasupra restul amestecului de ou .

    Dam vasul la cuptor pentru 15-20 min.


Poze

Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor
Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor - poza 2
Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor - poza 3

Întrebări:




Comentarii (89):

22/08/2015

Gustoasa si simpla!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/07/2015

Este o reteta excelenta si usor de preparat.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/07/2015

E deliciosa !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/07/2015

Prepararea mancarii incepe de la primul aliment spalat...sincer dureaza mult mai mult decat 30 de minute...

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
14/03/2015

Este o reteta usor de facut, preparatul este gustos si merita incercat

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/05/2014

Foarte gustos si usor de facut!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/11/2013

E in cuptor asteptam rezultatul:X multumim pentru ideea culinara >:D<

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/10/2013

Minunat!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/08/2013

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/07/2013

Deliciosssss...,incercati si nu veti regreta...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 9

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează