Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Curatam dovleceii de coaja si ii taiem
rondele subtiri.Ii presaram cu sare si
ii lasam o ora la rece.
Stergem dovleceii de apa cu prosoape
de hartie si ii prajim in ulei incins,
timp de 1-2 min,
numai pana se inmoaie putin.
Tocam ceapa marunt si ciupercile felii
apoi le calim in 2 linguri ulei, pana
cand scade toata apa pe care
si-o lasa ciupercile.
Condimentam amestecul cu sare ,
vegeta si piper.
Batem bine ouale cu sare si piper,
adaugam cascavalul ras si o lingura
cu pesmet.
Ungem un vas cu ulei si il tapetam cu
pesmet.Asezam un strat de dovlecei,
punem amestecul de ciuperci,
repartizam jumatate din amestecul de ou,
apoi alt strat cu dovlecei.
Asezam si rosiile decojite si taiate felii subtiri.
Turnam deasupra restul amestecului de ou .
Dam vasul la cuptor pentru 15-20 min.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Gustoasa si simpla!
am gătit această rețetă
anonymous
Este o reteta excelenta si usor de preparat.
am gătit această rețetă
anonymous
E deliciosa !!!
am gătit această rețetă
anonymous
Prepararea mancarii incepe de la primul aliment spalat...sincer dureaza mult mai mult decat 30 de minute...
am gătit această rețetă
anonymous
Este o reteta usor de facut, preparatul este gustos si merita incercat
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustos si usor de facut!
am gătit această rețetă
anonymous
E in cuptor asteptam rezultatul:X multumim pentru ideea culinara >:D<
am gătit această rețetă
anonymous
Minunat!!
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Deliciosssss...,incercati si nu veti regreta...
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă