Dovlecei,ardei si rosii umplute
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Carnea se amesteca cu condimentele si orezul spalat bine,dupa care se acopera si se da la rece cateva ore,preferabil de seara pana dimineata,sa se amestece aromele.
- Ardeii se curata de cotor si nervurile interioare,dovleceii se curata de coaja ,se scobesc de semninte si se taie la dimensiunea potrivita,iar rosiile se scobesc si ele de miez.
- Umplem legumele cu carne,le asezam in cratita,asezam afumatura printre legume si turnam peste ele apa clocotita,miezul rosiilor scobite si pasta de tomate.
- Lasam sa fiarba la foc mic,cam 20 de minute,dupa care punem cratita in cuptorul incins pentru inca vreo 20 minute,sa prinda legumele o mica crusta.
- Si servim desigur cu smantana sau iaurt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Extraordina