Dovlecei cu piept de pui crocant la cuptor

O combinație simplă, dar foarte gustoasă!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Dovleceii se spală, se taie bastonașe lungi, se sărează și se lasă să transpire pe prosop de hârtie.
- Cât asudă dovleceii spălăm pieptul de pui, apoi îl porționăm în fâșiuțe subțiri. Pregătim o maioneză din cele 2 gălbenușuri, muștar și ulei. Condimentăm bucățelele de pui cu sare și piper apoi le adăugăm în castronelul cu maioneză amestecând foarte bine. Tăvălim fâșiile de pui prin pesmet.
Revenim la dovlecei: stropim cu puțin ulei de măsline, presărăm ierburile și fulgii de chilli, apoi parmezanul.
- Într-o tavă așezăm fâșiile de pui, în altă tavă pe cele de dovlecel (eu am folosit două tăvițe înguste, dar se pot pune împreună în aceeași tavă rezultatul fiind același). Dăm totul la cuptor pentru 25-30 de minute la foc mediu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!