.Dovleceii se spala bine si li se taie ambele capete. Se despica pe din doua si se scobesc cu lingura, astfel incat sa ramana destula pulpa pe coaja. Ei, asta e, a avut doar mici...
Pieptul de curcan se toaca la masina, cu sita cea mare. Cantitatea de carne fiind mica, l-am pus pe ajutorul de bucatar, sa-l taie marunt si-am scapat...ufff Uleiul se incinge si se arunca in tigaia wok pulpa de dovlecel, carnea, ardeiul si morcovul taiat marunt.
Se umplu dovleceii asezati in tava de yena, se stropesc cu ulei de masline din belsug si se dau la cuptor la 150 de grade.
In primul rand, nu puneti pulpa de la dovlecel odata cu legumele si cu carnea ca isi lasa multa apa si iese un terci. In al doilea rand, la 150 grade stai 5 ore sa se coaca dovleceii. In rest, gustoasa combinatia. Am mai adaugat la final niste cascaval ras, dar merge orice branza va place si se topeste.
Comentarii:
In primul rand, nu puneti pulpa de la dovlecel odata cu legumele si cu carnea ca isi lasa multa apa si iese un terci.
In al doilea rand, la 150 grade stai 5 ore sa se coaca dovleceii.
In rest, gustoasa combinatia. Am mai adaugat la final niste cascaval ras, dar merge orice branza va place si se topeste.
Super
Nu este asa de buna
Fffff bun
Súper reteta mmmmmmm ce bunatate
Super reteta, multumesc de idee si apropo toate ingredientele le-am gasit in frigiter