Dovlecei umpluti cu legume si branza
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Ceapa si gogosarul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovul si telina rasa si dupa ce si acestea s-au calit, se pune miexul de la dovlecei, sare,piper si marar.
- Peste amestecul de legume se pune branza framantata, se amesteca si se umplu dovleceii.Peste dovlecei se toarna sucul de rosii in care am adaugat si usturoiul si sare daca mai e cazul.
- Se pun dovleceii in cuptor pana se rumenesc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pofta buna !
am gătit această rețetă
anonymous
Nu este bun
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Abia i-am scos din cuptor si au iesit foarte buni! Multumesc pentru idee!
am gătit această rețetă
anonymous
Superrrrr
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt deliciosi...!!!
anonymous
Cred ca este delicioasa ...dar aici nu se gasesc gogosari in supermarket si nici in singura piata din oras ...asa cum nu se gaseste nici marar proaspat si nici uscat ( refill pentru a reumple borcanelele) si nici telina (radacina ) si nici varza noastra alba care este net superioara ca gust si timp de pregatire mai scurt...nici nu stiu sa gateasca varza si nici vinetele ...le pregatesc ca si cum ar hrani animalele din curte ...
anonymous
Delicios
anonymous
Super
anonymous
Super!!!
Punctează această reţetă