Ceapa si gogosarul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovul si telina rasa si dupa ce si acestea s-au calit, se pune miexul de la dovlecei, sare,piper si marar.
Peste amestecul de legume se pune branza framantata, se amesteca si se umplu dovleceii.Peste dovlecei se toarna sucul de rosii in care am adaugat si usturoiul si sare daca mai e cazul.
Cred ca este delicioasa ...dar aici nu se gasesc gogosari in supermarket si nici in singura piata din oras ...asa cum nu se gaseste nici marar proaspat si nici uscat ( refill pentru a reumple borcanelele) si nici telina (radacina ) si nici varza noastra alba care este net superioara ca gust si timp de pregatire mai scurt...nici nu stiu sa gateasca varza si nici vinetele ...le pregatesc ca si cum ar hrani animalele din curte ...
Comentarii (20):
Pofta buna !
Nu este bun
Super
Abia i-am scos din cuptor si au iesit foarte buni! Multumesc pentru idee!
Superrrrr
Sunt deliciosi...!!!
Cred ca este delicioasa ...dar aici nu se gasesc gogosari in supermarket si nici in singura piata din oras ...asa cum nu se gaseste nici marar proaspat si nici uscat ( refill pentru a reumple borcanelele) si nici telina (radacina ) si nici varza noastra alba care este net superioara ca gust si timp de pregatire mai scurt...nici nu stiu sa gateasca varza si nici vinetele ...le pregatesc ca si cum ar hrani animalele din curte ...
Delicios
Super
Super!!!