Dovlecei umpluti cu legume si branza

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Ceapa si gogosarul se toaca marunt si se calesc in ulei. Se adauga morcovul si telina rasa si dupa ce si acestea s-au calit, se pune miexul de la dovlecei, sare,piper si marar.
  • Peste amestecul de legume se pune branza framantata, se amesteca si se umplu dovleceii.Peste dovlecei se toarna sucul de rosii in care am adaugat si usturoiul si sare daca mai e cazul.
  • Se pun dovleceii in cuptor pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Pofta buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu este bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Abia i-am scos din cuptor si au iesit foarte buni! Multumesc pentru idee!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superrrrr

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt deliciosi...!!!

abuz

anonymous

Cred ca este delicioasa ...dar aici nu se gasesc gogosari in supermarket si nici in singura piata din oras ...asa cum nu se gaseste nici marar proaspat si nici uscat ( refill pentru a reumple borcanelele) si nici telina (radacina ) si nici varza noastra alba care este net superioara ca gust si timp de pregatire mai scurt...nici nu stiu sa gateasca varza si nici vinetele ...le pregatesc ca si cum ar hrani animalele din curte ...

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Super!!!

abuz
  • pagina 1 / 2