Dovlecei umpluti cu branza / cheese on board

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

2

Preparare

  • Dovleceii se spala bine si se taie cate o felie din coaja. Se scobeste interiorul in asa fel incat sa ramana capetele, sa nu curga umplutura.
  • Se spala din nou si se aseaza cu scobitura in jos pe un servet. Bucatile de dovlecel fara seminte ramase se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline cu ceapa verde.
  • Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu branza rasa. Se adauga o lingura de smantana si se condimenteaza.
  • Se umplu dovleceii si se coc la cuptor aproximativ 30 de minute, pana se inmoaie dovleceii si umplutura se rumeneste. Se servesc cu smantana.
AAla_oancea

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/10/2018

O sa o incerc si eu

(0) (0) abuz
13/09/2015

Foarte usor si arata bine !

(0) (0) abuz
09/07/2013

Am incercat azi prima oara reteta si pot sa spun ca este super buna.

(1) (0) abuz
09/07/2013

Pare bun,il voi face si eu!!!

(0) (0) abuz
05/07/2013

Ceva minunat

(0) (0) abuz
02/01/2013

Imi pare o reteta foarte atractiva. La sfarsitul acestei saptamani o incerc!

(1) (0) abuz