Ingrediente: 2 dovlecei medii 1 cățel de usturoi 7 linguri de ulei de măsline 18 ml oțet de vin alb Suc de 1/2 lămâie 10 frunze de mentă Sare Piper Decor: Boabe...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...