Spalam dovleceii si ii radem pe razuitoarea marunta. Apoi ii punem intr-un prosop curat si ii stoarcem foarte bine.
Adaugam ouale, usturoiul zdrobit, parmezanul, sarea si piperul. Amestecam cu o spatula si apoi incorporam treptat pesmetul. Asa veti aprecia mai bine cat pesmet trebuie adaugat pentru a rezulta o compozitie potrivit de moale.
Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline (sa ajunga pret de 3/4 din tigaie). Cu o lingura luati compozitie si puneti in tigaie. Apasati usor cu o furculita pentru a le aplatiza. Prajiti pe ambele parti.
Serviti cu un sos de smantana sau cu salata. Sunt foarte buni: parmezanul din compozitie le ofera o savoare aparte.
Comentarii:
De ziua parintilor mei am preparat reteta cu ajutorul celei mai bune prietene steliana si a estit farrte buna multumesc saitului.
POFTA BUNA!
GOOD