Chiftelute de zucchini / zucchini cakes
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Spalam dovleceii si ii radem pe razuitoarea marunta. Apoi ii punem intr-un prosop curat si ii stoarcem foarte bine.
- Adaugam ouale, usturoiul zdrobit, parmezanul, sarea si piperul. Amestecam cu o spatula si apoi incorporam treptat pesmetul. Asa veti aprecia mai bine cat pesmet trebuie adaugat pentru a rezulta o compozitie potrivit de moale.
- Intr-o tigaie puneti putin ulei de masline (sa ajunga pret de 3/4 din tigaie). Cu o lingura luati compozitie si puneti in tigaie. Apasati usor cu o furculita pentru a le aplatiza. Prajiti pe ambele parti.
- Serviti cu un sos de smantana sau cu salata. Sunt foarte buni: parmezanul din compozitie le ofera o savoare aparte.
Lifestyle blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: