Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Un chec aperitiv foarte usor de facut, cu ingredientele din camara. Aici, in loc de faina am folosit gris ;-) Ideea este simpla. Amestecati totul, gatiti si mai ales savurati cu pofta.
Ingrediente
6
Materiale
- 1 tava de chec (22x11 cm)
Preparare
Preparare10 min
Gătire50 min
Spalati si taiati dovlecelul, morcovul si ceapa in bucati mici. Rehidratati stafidele timp de 15 minute. Bateti ouale intr-un castron mare.
Adaugati grisul, smantana si stafidele scurse si amestecati.
Apoi adaugati legumele, ceapa si emmentalul ras. Condimentati si amestecati bine.
Turnati aluatul in tava unsa si captusita cu foaie de copt (optional, dar care va facilita scoaterea din tava).
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 50 de minute.
Scoateti din tava si serviti! Masa este gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!