Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Un chec aperitiv foarte usor de facut, cu ingredientele din camara. Aici, in loc de faina am folosit gris ;-) Ideea este simpla. Amestecati totul, gatiti si mai ales savurati cu pofta.

Ingrediente

6

Materiale

  • 1 tava de chec (22x11 cm)

Preparare

Preparare10 min
Gătire50 min
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 1Spalati si taiati dovlecelul, morcovul si ceapa in bucati mici. Rehidratati stafidele timp de 15 minute. Bateti ouale intr-un castron mare.
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 2Adaugati grisul, smantana si stafidele scurse si amestecati.
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 3Apoi adaugati legumele, ceapa si emmentalul ras. Condimentati si amestecati bine.
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 4Turnati aluatul in tava unsa si captusita cu foaie de copt (optional, dar care va facilita scoaterea din tava).
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 5Coaceti in cuptorul preincalzit la 180° C timp de 50 de minute.
  • Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov - Preparare etapa 6Scoateti din tava si serviti! Masa este gata!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: