Ingrediente: 1 cana morcov ras 1 cana mar ras 200 g zahar 50 ml ulei de floarea soarelui ½ ceasca suc de portocala 100 ml apa minerala 300 g faina 1 plic praf...
Ingrediente: 3 oua 300 g faina 300 g zahar 400 g mocov ras 1 pahar ulei (200 ml) un praf sare zahar vanilat sau esenta vanilie 1 praf de copt 1 lingurita...
Ingrediente: 3 oua 300 g faina 300 g zahar 400 g mocov ras 1 pahar ulei un praf sare zahar vanilat sau esenta vanilie coaja rasa de la 1 portocala 1 praf de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 200 g zahar sucul de la o portocala 100 ml apa minerala 50 ml ulei 1 lingura scortisoara 300 g faina 1 lingurita bicarbonat 1 lingurita praf de copt