Chec cu mar si morcov
Este un chec deosebit de bun, are o aroma minunata.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chec marmorat-crocant
-
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
-
Chec cu lămâie expres într-un blender!
-
Chec cu banane fara zahar - banana bread
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Intr-un vas mixam zaharul, uleiul , zeama de porocala si apa minerala- pana la topirea zaharul. Punem morcovul si merele rase si amestecam bine.
- Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de copt. Le adaugam lingura cu lingura in amestecul de mai sus. Adaugam si coaja citicelor impreuna cu scortisoara. Omogenizam bine.
- Ungem si tapetam o tava de chec si turnam comozitia obtinuta.
- Dam la cuptorul incis in prealabil , pentru 45-50min. la foc potrivit (180*C).Lasam sa se raceasca bine apoi pudram cu zahar vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M

petre_a2013,
17/05/2013
Grozav ,,,deci la asta punem bicarbonat dar la mici ,,nu e bine daca nu consumam prea mult ca atunci chiar ne umflam si o saptamana nu mai avem senzatie de foame ci numai burtica plina cu gaze ,,,nu ar fi pacat ??