Intr-un vas mixam zaharul, uleiul , zeama de porocala si apa minerala- pana la topirea zaharul. Punem morcovul si merele rase si amestecam bine.
Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de copt. Le adaugam lingura cu lingura in amestecul de mai sus. Adaugam si coaja citicelor impreuna cu scortisoara. Omogenizam bine.
Ungem si tapetam o tava de chec si turnam comozitia obtinuta.
Dam la cuptorul incis in prealabil , pentru 45-50min. la foc potrivit (180*C).Lasam sa se raceasca bine apoi pudram cu zahar vanilat.
Grozav ,,,deci la asta punem bicarbonat dar la mici ,,nu e bine daca nu consumam prea mult ca atunci chiar ne umflam si o saptamana nu mai avem senzatie de foame ci numai burtica plina cu gaze ,,,nu ar fi pacat ??
Comentarii:
Are aroma si gust
Excelenta
E un deliciu multumim celui care a conceput-o
Grozav ,,,deci la asta punem bicarbonat dar la mici ,,nu e bine daca nu consumam prea mult ca atunci chiar ne umflam si o saptamana nu mai avem senzatie de foame ci numai burtica plina cu gaze ,,,nu ar fi pacat ??
Foarte bun
Excelent