Se bat bine ouale intregi cu zaharul, se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta rom, se adauga mascarpone , se amesteca bine. Se adauga untul topit si racit ,laptele iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt . A mai pus 2 linguri de lapte ca mi s-a parut un pic tare.
La sfarsit se pune ciocolata razalita pe razatoarea mare, peste ciocolata puneti o lingura rasa de faina si amestecati asta va ajuta sa nu coboare bucatelele de ciocolata la fund.
Adaugam bucatile de ciocolata la aluat, razuim coaja de lime. Se amesteca usor, se pune compozitia intr-o forma de chec mai mare sau doua mai mici. Deasupra a pus nuci zdrubite mai mare.
Se coace in cuptorul deja cald, la o temperatura medie 180° circa 40- 45 minute se face proba cu scobitoarea.
Decorul il las la latitudinea fiecaruia, fiecare decoreaza cum vrea, a avut acasa un pic de glazura si niste inimioare. L-a servit cu ceai de tei cu lime si miere.
Comentarii:
Nu imi place!