Mini batoane cu banane, unt de arahide și ciocolată, ultra gustoase, fără zahăr adăugat

votează acum
Desert
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ți-a plăcut batonul nostru cu zmeură în stil Franui? Atunci iată o altă rețetă simplă cu doar 3 ingredienteVeți dori să încercați imediat aceste mini batoane cu banane, unt de arahide și ciocolată! Fără zahăr adăugat, acestea combină în mod natural dulceața bananelor, cremozitatea untului de arahide și crocantul ciocolatei. Sunt ușor de preparat și perfecte pentru a te răsfăța în orice moment al zilei ;)


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare30 min

Observații

Ce pot folosi în loc de unt de arahide crocant?

Am folosit unt de arahide crocant neîndulcit (adică piure de arahide cu arahide tocate în interior). Am folosit aproximativ 1 linguriță plină per mini-baton. Îl puteți înlocui cu 1 linguriță de unt de arahide (de preferință neîndulcit) și 1/2 linguriță de alune tocate per mini-bar.
De asemenea, puteți folosi fără nicio problemă un alt piure de semințe oleaginoase, cum ar fi piureul de migdale sau de alune, de exemplu.

Pot înlocui banana în acest baton?

O poți înlocui cu un fruct la alegere - noi îți recomandăm zmeura!

Pot înlocui ciocolata din acest baton cu banane și arahide?

Puteți folosi ciocolată neagră, ciocolată cu lapte și chiar ciocolată albă, dacă doriți! Simțiți-vă liberi să variați ingredientele!

Cum se păstrează aceste mini batoane cu banane, alune și ciocolată?

Le puteți păstra în frigider timp de până la 1 zi. Banana se va înnegri, așa că vă recomandăm să păstrați mini batoanele în congelator!

Pot face un baton mare? Cum faci un baton de ciocolată fără o formă de baton?

Îți oferim două alternative:
→ Desigur, puteți face un baton mare folosind o cutie de lapte tăiată în două, de exemplu.
→Poți folosi și hârtie rezistentă la grăsimi, să așezi felii de banane una lângă alta, să le acoperi cu unt de arahide crocant sau unt de arahide cremos și alune tocate, apoi să acoperi totul cu ciocolată topită. Odată ce s-a întărit, o puteți rupe în mai multe bucăți mici sau mari, perfectă pentru orice ocazie.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+